Merhabalar herkese, bugun bir karar vermiş olup yarını milat olarak kabul ediyorum kendim icin, yediğim ictiğim ne varsa burda paylaşacağım inşallah Bunye olarak cabuk kilo alan bir bunyem var, şoyleki dun sabah 68 kusurlerdeyken gun icerisinde yediğim cikolatai biskuvilerden sonra bugun 70 kusur olmuşum ve artık surekli diyeti bozup tekrar başa donmekten cok sıkıldım, yarın itibariyle daha once uyguladığım yontemi deneyeceğim (13 kilo vermiştim zamanında) ve hedefime ulaşıncaya kadar bırakmayacağım.

Yontemim şu, sabah ve oğle yemeklerimi normal yiyip akşamı salata+meyve gibi hafif şeylerle geciştirmek, spor yapmadan bu yontemle 13 kg verdiysem şu an sporla sanırım 7 kiloyu verebilirim diye duşunuyorum fakat surekli 68 70 arasında gidip gelirken artk cok zorlanıyorum, 70'ten 68 hatta 67'e duşuyorum 2-3 kilo verdim diye salıverıyorum hoop tekrar geliyor kilolar ama yarın itibariyle hedefime ulaşmadan asla bırakmayacağım.

Yarın itibariyle suyumu, sporumu, yediğimi, ictiğimi yazacağım. Surekli kilo bilgilerimi de guncelleyeceğim bakalım ne kadar vermiş olacağım bu yontemle, eğer ben faydasını gorursem belki sayfamı okuyan arkadaşlara da faydam olur. Yarın goruşme uzere inşallah