Yeter artık 8 ayda tam 12 kilo aldım , evet hep kiloluydum ama hic 80 in uzerine cıkmamıştım.
Ve şimdi tam tamına 92 kiloyum şaka gibi
Henuz 24 yaşında 7 aylık evliyim ve 92 kiloyum boyum 1.72 hedefim 65. Ama kendime ilk olarak 80 i hedef koyuyorum ve bu safhada sizden destek beklemekteyim.
Yıllardır bu şişkoluktan artık cıtırlığa terfi etmek istiyorum.
Yakın zamanda başımdan gece bir olayı anlatmak istiyorum; Cuma gunu kuafore gittim. Ceketimi cıkarıp koltuğa gectim. Yanımda ayakta dikilen kız , once gobeğime bakıp hamilelik var sanırım dedi ( Ve kıza evet 3 aylık dedim Yalan soyledim. Oysa o benim yağlı gobeğimdi İşte orda karar verdim.

Yarın spor salonuna yazılıyorum ilk işim o.
Şimdi gidip pazar , market alışverişimi de yaptım...Sebzeler , meyveler hepsi alındı..

Ve işte diyetisyenimin (gecen yıl) de vermiş olduğu menu ve benim katkılarımla uymak istediğim listem ;​

KALKAR KALKMAZ (08:00) : Lahana suyu kurunden 1 su bardağı

SABAH (08:30 / 09:30) : 1 yumurta beyazı , 1 kk peynir , 3 zeytin , 1 salatalık , 1 domates , 1 carliston biber , 3,4 dol maydanoz , 1 fincan yeşilcay , 1 dilim cavdar ekmeği

Ara ( 10:30 / 11:30 ): 1/2 porsiyon meyve veya 1/2 paket diyet biskuvi 1 bardak yağsız sut

( SPOR SALONUNDA GECİRİLECEK 2 SAAT )

OĞLE (12:30 / 13:30) : 3 kofte buyukluğunde et , balık , yada tavuk , bol salata , 1 dilim ekmek

Ara (14:30 / 15:30) : 1 fincan yeşilcay ve 1 yeşil elma

AKŞAM (18:00 / 18:30): 1 kase corba , 5-6 kaşık sebze yemeği yahut evde pişirilen herhangi bir yemek , 1 kase yoğurt , ekmek yok

Bu saatten sonra istisnalar haric ( 1 porsiyon meyve / 1 fincan yeşilcay ) hic birşey yenilmecek.
Gunde en az 2,5 - 3 litre su / sıvı tuketilecek.. ​

İşte bu kadar basit , inandım , kendime guvendim , başaracağım...!
Hadi hatunlar şimdi sizden yorum bekliyorum... ​