Merhaba hanımlar,
Burada boyle bir paylaşım gorunce ben de kendi maceramı yazmak istedim... Cocukluğumdan beri her zaman tombuldum...Bir sure universitedeyken oldukca fazla kilo verdim ama sonra iş hayatına gecince kilolarıma kilo kattım. 29 yaşında 1,50 boyunda ve 95 kilo buldum kendimi. Gecen yaz biriyle tanıştım.Tanıştığım beyefendi de oldukca kilolu biriydi.Birlikte spora gitmeye ve diyet yapmaya beni bir şekilde ikna etti.
İkna etti diyorum cunku ben kilolarımla fazlasıyla barışık ozguveni cok yuksek biriydim. Her zaman kendime yakışan uygun kıyafetler bulmayı başarır yuz guzelliğime guvenerek aslında tembellik ediyormuşum.
Derken birlikte spora başladık aynı anda diyete de başladım 03/09/2012 başlangıc tarihim... İlk zamanlar yaşım artık musait değil kilo veremeyeceğim diye cok korkmuştum.... Bir ay boyunca hic tartılmadım. Sonra 5. haftanın sonunda dayanamayıp tartıya cıktım.Altı kilo vermiştim. Onun mutluluğuyla diyete ve spora daha da sadık kalmaya devam ettim.
Şu anda tam 13 kilo verdim ve 82 kiloyum. Kendime kucuk kısa sureli hedefler belirliyorum. Orn iki hafta sonra olan doğum gunume kadar 79,5 olmak istiyorum. Bu arada erkek arkadaşımla ayrıldık.Onceleri spora gitmekten soğudum.Kendimi zorlayarak gittim salonda onsuz olmak zor gelmişti once.Ama şimdi salonda başka arkadaşlar edindim. Spor yaptıkca sıkılaşarak kilo vermeye başladım. Vucut şeklim değişti.Hic incelmez sandığım bacaklarım incelmeye başladı.
Daha onumde cok uzun bir zaman var... Hazirana Mayıs'a kadar 65 kilo sonrada acele etmeden 55 kiloya duşmek istiyorum. Umarım bu sureci aynı şekilde devam ettirebilirim.