her neyse yuzlerce kez diyete başladım pazartesi salı carşamba hic fark etmedi ne zaman başlayacağım yaptığım en uzun diyet 2 bilemediniz 3 gun hic kilo vermedm mi ? verdm hem de cok bi ara tam on numara kız olmuştum hain sevgilim tarafından terk edildim ve asosyal manyağın teki oldum surekli evde oturup yemek yiyip yatan ve hic doymayan bi ac , ac olan bedenim değildi belkide ama onu onla kapatmaya calıştım yedikce yedim anlayacağınız sonra bi baktım iyi guzel aşk acısını atlattım da e fil gibi olmuşum 70 72 derken etrafmdaki herkes kilo aldn demeye başladı bi gun cesaret edip tartıya cıktım bir baktım tam 81.8 deliye dondum tabi hemen kestim yemeyi yine 3 4 gun sonra hop bidaha bozdum bi ara o kadar iradesizleştim ki aynı gunun aksam uzerinde bozuyordum diyet nasıl yapılmalı nasıl sağlıklı beslenilir vs. bunların hepsini biliyorum yapamadığım şey irademe sahip cıkmak icimde yemeeee diye bağıran biri olsa da illa ki yiyorum , kurtarılmaya ihtiyacım var 14 subatta tekrar kesin olarak bir kez daha umit ediyorum zayıflamak icin lutfen bu sefer kesin ve son olsun...
kızlar yardım edin bi dayanışma icinde olalım umarım benim yanımda olursunuzz...