hırslıyım,gucluyum ve kendime olan saygımı geri kazanacağım...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- hırslıyım,gucluyum ve kendime olan saygımı geri kazanacağım...
-
18-09-2022, 11:47:49Kızlar oncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.hayatımda o kadar cok diyet yaptım ki herhalde verdiğim ve aldığım kiloları toplasan bi fil kadar kilo alıp vermişimdir.yemekle ilgili baya sorunlarım var.hicbir zaman zayıf bir insan olmadım ama bu kadar da cok kilo almamıştım.zayıflama gruplarına katıldım ama beni cezbetmedi cunku kimsede hırs yoktu bende takımı bırakınca daha da bi saldım kendimi ve derken 94 kilolara ulaştım(boyum 166 cm).bu topikte gunluk yediğim şeylerden ziyade diyet surecindeki ruhsal değişimlerimden bahsetmekte istiyorum.cunku bu surecte insanın kendine bile acıklamaktan utandığı şeyleri yaşıyoruz.mesela yemek yemiyoruz yemiyoruz ama bi anda o kadar abartıyoruz ki sonrasında pişmanlıklar geliyor.belki bunları burda paylaşırsak yapmaktan da vazgeceriz cunku sorun da bizim beynimizde cozumde beynimizde ve bunları beraber bulalım istiyorum.ben eylulde evlendim buyuduğum şehirden başka bi şehire taşındım cok bocaladım ve kendimi yemeğe verdim sanki beni mutlu edecekmiş gibi.bebek istiyorum ve kilo vermem gerektiğini biliyorum.kısacası ozume donmem lazım ve hergun yaşadıklarımı burdan sizlerle paylaşcam yani bizimkisi bi nevi blog gibi olacak.duşuncelerini,pişmanlıklarını,isteklerini,h edeflerini vs. paylaşmak isteyenleride buraya bekliyorum