Merhaba KK'nın guzel uyeleri,
Oncelikle sizlerle kilo verme seruvenimi paylaşmak istiyorum. Bu ocak ayında yaklaşık 70 kiloydum. Boyum da 1.60, yani anlayacağınız yuvarlanacak kıvamdaydım. Baktım, yaş 30, ideal kilodan 15 kilo fazlam var, sigara iciyorum ve hep masa başında calışıyorum. Gidişat cok fena. Kendime bir plan yaptım. Once 13 gunluk İsvec diyeti ile başladım. Son iki gununu pek duzgun uygulayamasam da bu korkunc diyetle yaklaşık 6 kilo verdim. Ama kaslarımın zayıflamasından korktuğum icin her gun Leslie Sansone ile 3 mile yurudum. Duzenli olmamakla birlikte Callanetics yapmaya da calıştım. Diyet bittikten sonra da ekmek tuketimini en aza indirerek, protein ağırlıklı beslenmeye ve haftada 3 gun Leslie ile yurumeye devam ettim. Ama bu kez 3 mile yerine 5 mile yuruyordum. Callanetics'i ise asla duzenli yapamadım. Ama cabalamaya devam ettim 2011 Mayıs ayına geldiğimizde once 60- 59 arasında, sonra da 59 - 58 kilo arasında gezinmeye devam ettim. Mayıs sonuna yaklaşırken yaptığım bir seyahat ve sonrasındaki yoğun calışma temposu sonucu ne yediklerime dikkat edebildim ne de egzersiz yapabildim. Şimdi Ağustos ayının başı ve ben hala 60 - 59 kilo arasındayım. Sanırım hayatımda ilk defa spor destekli kilo vermenin bir sonucu bu. Cunku mayıstan bu yana hayat tarzımı ve yediklerimi duşunursek en az 3 - 4 kilo almış olmam gerekirdi. Ama almadım. Bir de ben İsvec Diyeti yaparken kahvaltıları sadece kahve ile yapmıyordum. Bazen Kepekli, peynirli, domatesli, biberli bir tost yediğim de oluyordu. Oğle yemeklerinde de eğer kendimi cok halsiz hissedersem bir dilim kepek ekmeği yiyordum. Yani listeyi tam olarak uygulamış sayılmam. ama işin ilginc tarafı spor yaptığımdan mıdır nedir enerji seviyemi yuksek hissediyordum.

Evet hayalimdeki kilo 52 - 50 arası. Şimdi bu kiloya ulaşmak icin yine İsvec diyeti ile başlangıc yapıyorum. Callaneticsi duzenli olmasa da yapmaya devam etmeyi ve sevgili Leslie ile İsvec Diyeti boyunca gunde 3 mile yurumeyi planlıyorum. İlk seferdeki gibi 6 kilo verebileceğimi sanmıyorum. Cunku o halimden 10 kilo daha zayıfım. Ama 3 - 4 kilo verebilirsem bu benim icin cok olumlu bir ilk adım olacak ve motivasyonumu guclu kılacak. Sanırım 2 ay icerisinde 52 - 50 kilo olabileceğim. Eğer becerebilirsem gunluk spor aktivitelerimi de buraya yazacağım. Ozellikle Callanetics'i cok onemsiyorum. Cunku duzenli yapamasam da yaptığım donemde ozellikle ust kollarımdaki incelmeyi, belimin şekil aldığını şaşırarak izlemiştim.

Kilolarından kurtulup yeni vucutlara yelken acmayı isteyen, cabalayan ve ter doken tum arkadaşlarıma selam olsun