merhaba,
oncellikle kendimi tanitayim
ben iki cocuk annesi bi bayanim.cocuklugum cok zayif bir cocuk olarak gecmedi...hele ergenlik donemimde cok.kg aldim tartinin ibresini 80kg lar gordum.
evlenmeden once tam 75 kg dum boyum da1.70. aralardan dogumlar gecti e haliyle yine kg alip veredim bu arada da vucudum.baya bi deforme olmustu cok kilo.alip vermekten basta catlaklar cok sinirimi bozmustu...e.beraberinde gelen selulitler bardagi tasiran son damla olmustu...biseyle yapmam gerekti ama her defasinda 3.uncu gunde sikilir.kacamaklarla diyetimi.bozardim.bu hepimizin basina gelmis bir olaydir su an bu yaziyi okuyan beni az cok anliyordur
lafi cok dolandirmicambiraz dikkat ederek 70kg ya dustum ama tabiki spor fln yapmadim sadece yemeklerimi azalttim ve saatinde yemek yedim...veee kg vermem durdu!!!oyle yapiyom boyle yapiyom yok 1gram dahi azalma olmuyo.
sonra yine bu forumda gezerken dukan diyeti paylasimlarini okudum ve bi onu denemedim onuda deniyeyim dedim...
11.subat 2013 de p.tesi gunu 70 kg la dukan diyetine basladim. 5gun atak evrem surdu. sonuc 67.2kg . simdi ise seyir evremdeyim bu sabah tartildim 67.5 ciktim 300gr almam.normal.cunku devreye sebze +protein girdi vucut alismaya calisiyo..yani sira.hergun 30 dk yuruyus.yapiyorum.ve 2 l yakin su iciyorum.
sizlerle hergub yediklerimi.paylasmak istiyorum benimle.beraber bu zayiflamak isteyen varsa basimi ustunde yeri var tabikideyaza cok az kaldi benim 55olmak ama once 60kg yu gormem lazim
simdiden.herkese.hayirli ugurlu olsun diyorum