Arkadaşlar bu zayıflama maratonunda kararlı ve gercekten kafaya koymuş arkadaşları bekliyorum... Gercekten verdiği sozu tutacak, diyetine Sadık kalacak şampiyon arkadaşları bekliyorum
Kilo vermeye alışık olduğum icin bu maraton benim icin yeniden başladı.. Ben aslında başlayalı 1 hafta oldu, ara ara topiklere girip yediklerimi paylaştım, bu bi haftada diyetime Sadık kaldım ve neden benimde bi topiğim olmasın dedim.. Yeni bir topik acıp duzenli bir şekilde her oğunumu, her gunumu, gun gun zayıflama maratonumu paylaşacağım.. Sizde eğer kararlıysanız buyrun derim
Ben 68 kiloyum, 8 ay once evlendim ve evlendiğimde 58 kiloydum bu sure zarfı icinde maalesef kilo aldım yeni evli olmanında getirdiği bi rahatlık sanırım.. Spor yapardım hergun ve yediklerime dikkat ederdim bu sayede 76 kilolarda 58 e kadar duşmuştum.. Uzun surede korudum kilomu.. Ama maalesef evlendikten sonra kilolar geri geldi ve daha fazla almadan bir dur diyerek bu maratona başladım... Yeniden spora başladım plates ve yuruyuş yapıyorum artık ve cok dikkatli bir şekilde diyetime başladım..
HEDEF 58
Eğer sizde kararlıysanız ve gercekten zayıflamak istiyorsanız buyrun hep birlikte verelim bu kiloları şampiyon biz olalım bekliyorum arkadaşlar zayıflamayı gercekten isteyen arkadaşları bekliyorum gitsin bu kilolar yaza kadar haydi