selam hanımlar. daha once burada bir diyet gunluğu acmıştım, dukan diyeti yapıyordum. beş gun surdurdum, iki kilo verdim ve sonunda vucut iflas etti. sonra olduğu gibi hatta fazlasını geri aldım.

zaten uzun suredir benim diyetlerim boyle gidiyor.

yaklaşık dort senedir her hafta diyetteyim diyebilirim. ama gitmiyordu kilolar. aksine bir de ustune alıyordum.

ilk olarak dort yıl once 56 kiloyu gorduğumde dort-beş kilo vereyim de "zayıf" olayım dedim.

deneme yaptım, yine aldım.

57'lere cıktım, ağlamaklı oldum. devam ettim.

bu kez başka diyet. bir başka diyet derken en son 63.7'de buldum kendimi. (minik bir tipimdir, yuvarlak-şiş bir hal aldım.)

sonra uzman yardımı almaya karar verdim.

bir diyetisyene gittim. kan tahlili yaptır gel, dedi.

o sıralar regl doneminin bitimi, koşturmaca derken 62'ye indim.

sonra diyetisyene devam ettim. iki aya yakın verdiği diyeti uyguladım. 61'e indim ve sonrasında geri almaya başladım. diyetim hic bana gore değildi. gunde beş dilim ekmek yemem gerekiyordu, bu benim icin fazla bir rakamdı.

61.8 olduğumu fark ettiğim anda o diyetisyeni bıraktım.

başka bir diyetisyene başladım tavsiye ile. onun ismini size de veririm, az daha faydasını goreyim de kimseyi yanıltmayayım istiyorum. o yuzden isim acıklamadım şimdilik.

61.8 ile iki hafta once cuma gunu diyetisyene gittim, yani tam bugun. şimdi diyetimize gecelim.