Yarın başlıyorum.Kendimi burda hem terbiye edip, hem de form tutmak icin kullanacağım bana ait bir gunluk olsun istedim:Hikayeme gelince hicbir zaman obez olmadım.Universite2.sınıftan sonra kendimi hep dizginlemeye calıştım. Ama 2 doğum yaptıktan sonra hele ki ikinciden sonra kolay olmadı.Artık farklı nedenlerle form tutmak istiyorum.Yakın bir zamanda babamı kaybettim.Ve bu sporsuzluk ve duzensiz beslenme aldı başını gitti.Hayatın kaldığı yerden devam ettiğini sonradan farkettim.
Burda hergun yediklerimi ve tabii bir şişmanın ruh halini paylaşacağım ki bu benim icin daha onemli.İşin psikoloji kısmı atlatıldıysa bence tamamdır.Şişmanların en onemli sorunu yemeklere yuklediği anlam zaten.Gercekten ac olduğumuzda yeseydik şişman olmazdık.Bu gunluk bana iyi gelecek.İsteyen herkes yazabilir ama sanal ortamda da olsa gerginlikten hic hoşlanmıyorum onu belirteyim.Sert uslup veya alaylı yorumlar hic tarzım değil.Burda hem gunluğumu tutup hem de kendimi cozmeye calışacağım.Neyi ne zaman ve ozellikle neden yemişim.Gercekten ac mıydım?Yediğim şeyleri seviyor muyum?Yoksa zayıf arkadaşım bile yedi diye mi yiyorum ?Ya da diyet yapmadığımı kanıtlamak icin mi?Hepsini tek tek yazacağım.Ayrıca benim gunluğumde biraz da dedikodu olacak.Cunku burası gunluk.İcimi dokmem lazım
Bu da benim gunluğum
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Bu da benim gunluğum