Merhaba hanımlar.
156 boya 71 kilo karşınızdayım.Kendimi bol yağlı bi tavuğa benzetirim ben Koca gobeğe, koca basenlere sahip bi tavuk.

Bu tavuk hic bir zaman alışverişten mutlu donmezmiş.Arkadaşlarıyla kesinlikle alışverişe gitmezmiş mesela.Cunku onlar her istediklerini alabilirlermiş tavuk ise beğendiğini değil yağlarını kapatacak olanları secermiş.Hoş hicbir kıyafet o yağları yapatmazmışta.. Biliyor musunuz tavuğun en cok istediği şey kısa şort giyebilmekmiş mesela.
Kimseye aşık olma hakkını tanımazmış kendine.Birine karşı bir şeyler hissettiğinde hemen geri cekilir aklından atmaya calışırmış.Cunku erkekler at olarak tabir edilen kızlardansa bi yağlı tavuğa aşık olmazlar değil mi?
Basit insanlarla tartıştığında kiloları anında silah olarak kullanılırmış tavuğun.Cok yaralarmış ama umursamıyor gibi yaparmış.Oysa yattığında neden boyleyim diye sorgularmış kendini.Cok ozenirmiş zayıf kızlara.

Boyle işte arkadaşlar. Benim zayıf noktam kilolarım.Onlardan kurtulma vakti geldi artık.Neden olmasın ki?Neden gelmesin kendime bir erkeğe aşık olma hakkı tanıdığım,alışverişten mutlu donduğum gunler?
İnanıyorum ben.Olacak,gelecek o gunler..