Kasko Rediss
Başta pit10 ve vurguyla olmakla beraber bir cok kişiye cb den cevap

indırmek isteyen fanlara yada benden isteyebılır

cok gusel yapmıs direk gider

dinlenılmesi gerekn bi sarkı

Cbnın acıklaması :

vay beee ne prim ama!
biraz once piti abinizlede konuştum.
telde bişiler diyor. yok diyor **** de haberin yayımlanmıcak konuştum, yok efendim muzik kariyerini bitirdim.
sizde bilin asıl benim umrumda değil!... aha bu da cabası... yapmışken tam yapim de tam nankor olsun adım :

şarkının orjinali, benim albumde olacaktı , benim fikrimdi. aha bu da reklam olsun bari. cok da umrumda ya. konserlere cıkmak vs vs. umrumda değil. piti abinizde bundan sonra umrumda değil.
muzik hayatımı bitircekmiş. kimsiniz nesiniz anlamadım... kucuk dunyalarınızda boğulmuşunuz. acık olun ya...

haa bu arada pit abiniz şarkıyı yaycam die korkusundan uyuyamıyormuş geceleri. bende yayim de bole bi korkudan kurtarim... bak koydum da noldu piti? bişi oldu mu? ohh di mi

Dissden sonra pit10 acıklaması

Pit10 Acıklama;

Selamlar, oncelikle CB'yi hayatının en cok yorum alan bu şarkısından dolayı kutlarım.
İnsanların bilmesi gereken bazı şeyler var. İlk olarak biz CB ile bir kac hafta once
goruştuk ve bu sırada ben onun rap muzik yapması icin kullanacağı yolları engelliyordum,
konuştuğumuzda birbirimizin işine karışmamaya ve yoluna cıkmamaya karar verdik ve ben de
ona olan kosteğime son verdim. Fakat bu arkadaş 24 saat esrar ictiği icin onunla uzaktan
yakından ilgisi olmayan bir şarkıyı ustune alınıp aklınca cevap vermiş. Tabi ki kendi
yetiştirdiğim (yetiştiremediğim) bir insanın "diss" ine cevap vermeyeceğim, benim
geldiğim yer, cizdiğim yon belli, zaten ritm tutturamayan bir "mc" ye cevap vermekten daha
onemli işlerim var.
"Umrumda Değil" konusuna gelince, evet, bu şarkının
ilk versiyonunu CB ile yapmıştık fakat kendisinin iddia ettiği gibi onun fikri değil,
baştan sona benim fikrimdi ve guzel olduğunu duşunduğum bu fikri CB ile paylaşıp ona
destek olmak icin bir verse okuttum. Boyle yalanlara ve gundeme gelme cabalarına kanmamanızı
rica ediyorum, ve bu konuyu kendim icin şimdilik burada kapatıp, daha onemli işlerime
geri donuyorum.

Sevgiler.

Pit10.

Cbden 2inci acıklama

Alıntı:
Selamlar, oncelikle CB'yi hayatının en cok yorum alan bu şarkısından dolayı kutlarım
Yorum sayısına bakıyorsun yani pit?
doğru her sabah 10.00 da kalkıp, bi sigara alıyorsun. sonra 10:10 gece www.hiphoplife.net
forumda ara...
pit10...
ne yazmışlar... ne etmişler. kac kişi yorum yapmış...
egonu yeterince tatmin etmedin mi?...

bu arada acıklama yapıcak kadar taktığın icin sağol serverciğim.
iyi tatiller.

umrumda degilinde cb featını yasak die sıldım isteyenlere atarım