Arabesk rap... Eline mic gecen daha once 1 kere 50 cent - ın da clup dınlemıs rapı bundan ıbaret sanan dınledıgı baska muzık turu sadece arabesk olan o karga sesıyle arabesk soyleyemeyecegını bılen ama ıcı ıcını yıyen,Rapinde kulağına hoş geldiğinin farkına varan bunu normal konusma sanıp arabesk ıle rap'i (kendi capında) birleştiren insan turu. Sadece guzel memleketim Turkiye'de bulunan bır tur nedense bu arabesk. Hicbir yabancı dergı-gazete-makale-site de Gangsta RAP, Underground RAP, Hardcore RAP, ARABESK RAP diye bir sıralanış gormedim. Goren varmı ? 2 3 tane mp3 edıt programı bulan, 5 tanesi 10 lıradan pc mikrofonları alan konusmayı bılmeden rap yapmaya calısan,Adını yazamazken MC Azgın MC Ofkeli MC Agresif MC Serseri gibi otdan mahlaslar ureten apaciden ileri değildir bu arabesk raple ilginenler. Tabi bunlar SADECE BENİM GORUŞUM.

Ben buna tamamen karşıyım arkadaşım. Ya rap dinle ya arabesk dinle. Nasıl Arabesk-metal Arabesk-jazz Arabesk-Blues yoksa Arabesk Rap'te YOKTUR kardeşim. Yanlış anlaşılmasın Arabesk Muziğe Sonsuz saygım var. Fakat Arabesk Rap adı altında yapılan anırmalara kesınlıke saygım hosgorum yok.

Bunu daha cok dile getirmek ve bu durumdan rahatsız olanlarla beraber bu sacmalığa son vermek istiyorum. Gerek Sozlu Gerek Sanal Ortamda. Bunun ıcın Facebook'da bir Sayfa kurdum. Sayfamın adı şuanda "Turklerin Arabesk Rap Sacmalığını Kabul Etmeyenler". Benim gibi dusunenlerı beklıyorum. Sadece ot bı sayfa değil burası paylaşımların oldugu (underground,gangsta,hardcore,Crunk,...) eglencelı tartısmaya acık(arabesk rapın varlıgı ile ilgili) bir sayfa kurdum. Reklama girmesin daha fazla bahsetmiyim bundan.

Sizlerinde benle aynı fikirde olup olmadığını merak ediyorum. Benım goruşum bu peki ya sizin ?