Efsanevi Hip-Hop ustası Dr. Dre tarafından keşfedilen Jayceon Terrell Taylor ya da sahne ismiyle tanınan Dunyaca unlu star THE GAME, Turkiye’de ilkleri gercekleştiren RIDDIM CLUB ve FIRST CLASS ENTERTAINMENT işbirliğiyle 25 KASIM 2010 tarihinde İstanbul Rıddım Club’te hayranlarıyla buluşuyor!
Gangsta Rap tarzıyla un kazanan The GAME, 2005 yılında ilk studyo albumu “The Documentary” ile muzik dunyasına damgasını vurdu. Billboard Hot 100 ve Billboard 200 listelerine zirveden giren ve 2005’in en cok satan albumler listesine giren albumunden, iki Grammy odulune aday gosterilen “Hate It or Love It” parcasıyla Hip-Hop dunyasına meydan okudu! Usta rap sanatcısı beş milyonun uzerinde satan ilk albumunden sonra 14 Kasım 2006’da ikinci albumu olan Doctors Advocate’i yayımladı ve bu album Amerika listelerinde bir numaradan giriş yaparak 58,000’nin uzerinde sattı. 22 Ağustos 2008’de ucuncu albumu “LAX” ile son albumu olduğunu acıklayan The Game, bu albumden; Keyshia Cole ile seslendirdiği “Game’s Pain”, “My Life” ft. Lil Wayne ve Ne-Yo ile ses getiren “Camera Phone” gibi hit parcalarıyla yine muzik dunyasındaki yerini belirledi.
Buyuk bir supriz ile dorduncu bir album cıkaracağını acıklayan Game, Interscope Records ile 2010’da produktorluğunu Timbaland ve Drumma Boy’un ustlendiği “The R.E.D. Album”’u yayınladı Nisan 14’te Pharrell Williams’la beraber calıştığı “It Must Be Me” parcasıyla Game, yine listeleri alt ust etti.
I`m Chillin, Hate It or Love It, How We Do, Dreams, Put You on the Game, Let`s Ride, Wouldn`t Get Far, My Life gibi dunyayı kasıp kavuran parcaları ile unlu MTV, Grammy ve BET odullu sanatcı The Game İstanbul`lu hayranları ile 25 Kasım Perşembe gecesi PITBULL, LIL JON, BUSTA RHYMES ve JA RULE’u Turkiye’ye ilk defa getiren, Turkiye`nin ilk ve tek Rnb HipHop klubu RIDDIM CLUB’da muhteşem bir konserle buluşacak.
Power FM-TV, Tuborg, Lion Club ve Hip-Notics Cable Park`ın katkıları ile gercekleşecek bu konser icin geri sayım başladı..
- 10 Kasım`a kadar Giriş 60 TL (1 icki ucretsiz)
- 18 yaş altı etkinliğe kesinlikle alınmayacak.
- Damsız girilebilecek. Bayan Erkek şartı aranmayacak.

dersten kalma pahasına gidiyorum kacırmayın diycem bugun netten felan alabilirseniz bileti 60a alırsınız ama bugunden sonrada pek pahalılaşcağını sanmıyorum