Merhaba herkese..
Bir ay once goğus buyutme operasyonu oldum. doktorumdan doğal goğusler istedim, 260 cc kasustu protez yerleştirdi.boyum 1,80, kilo 65, omuzlarım da geniş, goğuslerimin kucuk kaldığını duşunuyorum. cok doğal oldular aslında ama ben doğal derken kucuk demek istememiştim.doktorum kucuk olmadığını soyluyo ama bana gore kucuk işte, cok kucuk ilk drenler cıkarılırken gordum ve o andan beri bunalıma girdim.

bu korkaklıkla yıllar sonra ameliyat olmayı goze alıp istediğim sonuca ulaşamadığıma mı yanıyım..cektiğim acıya mı yanıyım.. uğradığım hayalkırıklığını mı duşunuyum.. tum bunların yanında tam iyileşmişken ve hicbi komplikasyon yokken 2. br operasyon gecirme fikrine de alışamıyorum ama bu protezlerle de yaşamak istemiyorum.her aynaya baktığımda sinirim bozuluyo((((

yıllar boyunca kucuk goğusle dolaş, ameliyat ol ama hayalkırıklığı... (( ikinci bi ameliyata da korkuyorum( gercekten cok bunalımdayım..

yardım edinn,fikirlerinize ihtiyacım var, cok mutsuzum.........
ikinci bi ameliyat olan var mı aranızda, ne yapmalıyım..

keşke hic olmasaymışım, en azından bi ameliyatla istediğim gibi olcağı hayali daha cok tatmin ediyodu... OFFFF ((((

yardım edinn, fikirlerinize ihtiyacım var, cok mutsuzummm((