selamın aleykum beyler.az evell knight online bolumune inerken 1 konu gordum rastgele.sagopaya atılan en iyi diss diye 3-4 sayfa yorum okudum coğunluk sansar salvo paranı vericem demiş.oncelikle şarkıyı dinledim eğer en iyi diss bu diyorsanız sizden tek bir ricam var beyler.Allah rızası icin sagopadan duygu somurgesini acın ve dinleyin diss nasıl olur ondan sonra konuşuruz
bu dissi cezaya yazdı bilen bilir.ve buna karşı değil ceza dunyadaki tum rapciler birleşse karşılını vereceni sanmıyom sansar dunku velet az buyude adam yerine koyul.ondan sonra sanada gelir boyle kral 1 diss1 ay evine kapanır ellerini başına koyar ağlarsın sonra iğğğğğğğğğğğ diye
son olarak youtubede sagopaya yazılan 1 yorumla kapatıyorum=
Herkes Sagopa'nın sozlerini anlasaydı tum Turkiye Sagocu olurdu, turkce dunya'nın tek dili olsaydı 7 milyar insan Sagocu olurdu, bundan adım gibi eminim.[buda ezmelere kapak olsun].
meyve veren ağac taşlanır.sagopanın hergun hayran kitlesi artıyor.ama diğer rapcilerinde kimlere hizmet ettiği bellive şunu unutmayın sagopanın gercek seven biri onun icin herşeyi yapar.sagopayı herkes anlamasın sevmesin saten o ayrıcalık bize aittir.