Evet hatunlar başlıkta da belirttim kızım 7 yaşında ve 5 gundur ağlama krizlerimiz var bu durumun ilk gunu anne ben sizden birşey saklamak istemiyorum diyerek ben aşık oldum dedi ve sınıfındaki bir cocugun adını verdi daha sonra bu sayı 12'ye cıktı ikinci gun cinsel konular uzerine aklına birşeyler getirerek bu konuyla alakalı hayaller kurup habire aglamaya başladı genel olarak opuşme uzerine hayaller oyle ki babasıyla ve benimle kendisini opuşurken hayal edip bunun uzerinde bıraktığı olumsuz etkiden surekli ağlayıp unutmak istiyorum deyip duruyor

Bugun psikologa gittik fallik donemde olduğunu soyledi ve şurup verdi dozajımız duşuk miktarda olmak uzere 10 gun kullanalım ve hergun mutlaka haberleşelim dedi..Kızımın durumu beni aşırı uzuyor eşim de oyle ama konuşup sakinleştiriyoruz surekli dikkatini başka yere cekmeye calışıyoruz,teselli ederek korkacak birşey olmadığını ifade edip guldurmeye ugrasıyoruz..

Cocugu bu donemlerde olmuş hanımlardan yardım bekliyorum,fikirleriniz benim icin cok onemli

Şimdiden teşekkur ederim.