Tarih 19 şubat tam doğum zamanı grip olmuştum burnum tıkalı oğle vaktiyfi uzanıyordum yatakta sancım geliyordu arada bir ama cok değil tuttum dakikalarını bazen on dk ya bir bazen onbeş dk ya bir geliyordu akşam olmuştu sancım coğaldı evin icinde yurumeye başladım yatma vaktim gelmişti ama o gece doğum yapacağımı uyuyamayacağımı nerden bilebilirdim ki neyse kv yukrda ben altta otryrum aşağı ineceğim dedim kv kızım bende gelim mi merak ederim dedi bnde gerek yok annecim birşey olursa ararız seni dedim eşimle indik aşağı yatacaz ama sancıdan uyuyamam ki eşime dedim sen yat aşkım ben sen bu haldeyken nasıl yatayım dedi sancım fazlalaştı kv de geldi bu arada ben seni oyle bırakamam beraber cekeriz ne cekeceksek dedi sağolsun eşimle kv oturuyor ben dolanıyorum artık sancım durmayıp fazlalaşınca hemen bebeğin benim cantayı ana kucağını aldığımız gibi hastanemizde aldık soluğu beni hemen tekerlekli sandalyeyle doğum katına cıkardılar bir tek ebe vardı kimse yoktu ne guzel şansımdan ebe alttan muayene ederek acıklığıma baktı sonra nstye bağladı bana dedi ki sen sancıyı hissetmiyormusun dedi hissediyorum dedim o zaman sen cok guclusun bağırmıyosun sancın tavan yapıo dedi bu arada acıklığım 5 cm olmuş yarılamışım bile bu arada saat 22:00 da gelmiştik hastaneye hemen hastane onluğunu giydim bni odaya aldılar eşim dışarda bekledi kv yanımda doğumhanenin odasındayız kv eşime annemin ve yengemin ablamın gelmesini soyledi eşim onları da aldj geldi serum taktı ve lavman yaptı hemşire sancım cok fazlalaştı bağırmaya başladım acıklığım 7 cm olmuştu ben bağırıyorum eşim dılarda sesimi duydukca dudaklarını ısırıyor kendini yiyor elim yuzum uyuşmuştu ebe arada nstye bağlıyor ama sancıdan duramıyorum kv ağlıyor annem yengem ablam hepsi ağlıyolar beni o halde gorunce bir yandanda dua okuyolar surekli en sonunda acıklığım 10 cme ulaştı beni masaya aldılar annemgil optu bni ağladılar eşimde optu gozleri doldu onunda masaya yattım ebeler hazırlık yapıolar doktorum arandı yolda geliyor saat 4:30 ben yine bağrıyorum sancı geldikce masada ebe bağırma buşracım derin derin nefes al ver diyor on dk sonra doktorum geldi suyum patlamamıştı daha doktorum cok iyi ve şakacıdır bana dedi ki sende diğer hastalar gibi sezaryen diye bağırdın mı yoksa dedi hayır dedim tabi bağırmazsın bn seni tembihlemiştim dedi guluştuk sedat doktorumun adı sedat bey dedi ki sancın geldikce ıkın dedi nasıl ıkınacağımıda soyledi bn sancı geldikce ıkındım pat etti bişe cok tuhaf oldum suyum patlamıştı doktorum guzel aferşn dedi sonra sancım geldikce ıkındım doktorum hadi bırakma diyodu bn bir taraftan hem bağırıyorum hem ıkınıyorum oğlumun kafası cıkmıştı en sonunda vucududa cıkınca cok tuhaf oldum cuvvv diye akıp gitti bişe sanki icimden ve oğlumun ağlama sesleri allahım bu ne guzel bir ses bu ne guzel bir emanet şukurler olsun oğlumu giydirdiler orda kucağıma verdiler kokladım optum doktorum bu arada dikişimi atıyordu ilk doğumum zaten iki tane dikişim vardı sadece sonra beni giydirip odaya aldılar eşim alnımdan optu sarıldı bana gecmiş olsun dedi doktorum anneme de dedi cok guclu bir kızınız var cok akıllı beni doğumda da hamileliktede yormadı dedi 4:40 tı doğuma girdiğimde 05:00 da doğum yaptım ezan okunmadan onceydi şimdi iki aylığız rabbim herkesi bir sesle kurtarsın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah