Sezeryan depresyonu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Sezeryan depresyonu
-
17-09-2022, 16:19:08Bir coguna gore halime sukretmem gerekiyor evet gercekten de cok şukur Rabbime saglikli sihhatli evladıma kavusmayi nasip etti ama mecburi sezeryanla.. Hamilelik sekerim olduğu icin doktorum 38. Haftayi gecmemeliyiz yoksa anne karninda bebek kaybi olabilir dedi. Doktorumuzda oyle hemen sezeryan yapalim diyen bi doktor degildi bastan beri hersey yolundaydi bebegim donmuştu catim musaitti en onemlisi ben normal doguma cok hazirdim ve sezeryan hic istemiyordum. Ama 38. Hafta sonunda doktorum rahim acıcıyla dogumu baslatti 9 saat kendi sancimi cektm ama 1 cm bile acilma olmadi. Doktorum sabaha kadar beklesekte acılmaz bebekte sıkıntıya giriyor deyince sezeryan yolu gozuktu apar topar ameliyathanede buldum kendimi. Bebegimi ilk gormek icin epidural istedim aciyi hissedince aninda genel anesteziye cevirmisler. bebegimin dogdugu ani da goremedim. Ameliyat sonrasi 1 hafta ağrı cektim bebegimle ilgilenemedim dogru duzgun. Bunlarin hepsi pismanlik oldu bende keske bekleseydik diyorum ama bilmedigimiz icin bebegin sagligini riske atamiyoruz iste. Hala agrilarim var hic gecmeyecek gibi geliyor. Aklima geldikce durup durup agliyorum beklesek belki normal olurdu diyorum acele ettik diyorum. Normal dogumu yaşamayi cok istiyordum ama kismet degilmis