arkadaşlar ben cocuğumun daha sosyal olması guvenli br ortamda sıkılmadan arkadaşlarıyla eğitilmesi acısından hep kreşi savunmuştum...ama bugune kadar duyduklarım beni cok ama cok uzdu ve hayal kırıklığına uğradım....bakıcı yerine kreşi savunan ben artık kendimle bile celişmeye başladım...
eskiden kreşte temizlikci olarak calışan biriyle goruşme fırssatm oldu...kreşte o yazsıcağında ciş yapmasınlar diye su vermediklerini yemekelrini doğru durust yiyemedikler,ni dokup sacıldığı icin ac gezdiklerini, haydi uykuya haydi oyuna diyerek akşamı bir cırpıda edip akşamda anneleirne şoyle yaptık boyle yaptık diye yalanlar uydurduklarını anlattı...bebek gurubundakilerin altını kendilerinin değiştirmesi gerekirken temizlik işcisi bu hanıma yaptırdıklarını oğrendim....ve daha neler..ustelikte oldukca pahalı bir yer olduğunu geelnlerin hep ustduzey olduğunu anlattı hickimsen,n durumdan şuphelnmediğini cunku buna fırsat olmadığını zaten cocukların ufak olduğunu filan soyledi....bem de cok uzuldum neden boyle vicdansız davrandığını anlayamdım insnların parasını alıyosun bari gorevini yap..
evde bakıcı dehşeti olmuyormu en azından başın aaileden herşeye katlanıp birini bırakırız yada ses yada goruntu siistemi koyabiliriz...
buarada benim onerim eğer goruntu icim param yetmez diyenlere gazetecileirn kullandığı cok uzun saatler cekim yapabilen ses kayoıt cişhazları var pahalıda değil ufacıkta bir yere burakın zaten o cok hassas oluyor akşam gelince ne olup bittiği hakkında bir fikriniz olur nacizene onerim tabi...
işe başlamama sayılı gunler kala cok hassaslaştım :1no2ve bunları duşunmek beni epey yıpratıyor sevgilerle:senağlamasenağlamasenağlama
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası cok uzuldum kreşler hakkında duyduklarıma...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası cok uzuldum kreşler hakkında duyduklarıma...