18:04:16 da tam 40. Haftayı dolmuştum kontrole gittim doktorum eli kulağında geldi gelecek eğer ki gelmezse haftaya salı gunu gece acile gel suni sancısıyla doğum yapacaksın dedi. Neyse ewe geldim akşam ustu kalcamdan bir ağrı wuruyor kaynanama dedim ay ağrısıdır doğum ağrısı ya kasıktan yada belden wurur diyor bende kalcamdan wuran ağrıyı gale almadım. Neyse salı gunu de dewam etti ağrım gece 11 gibi gezmeden geldim ewe ben yatmadım daha doğrusu yatamadım eşim yattı hatta arada bana da kızdığı oldu neşe 11 den 1 bucuğa kadar oturdum tuwalet ihtiyacım geldi girdim aa birde ne goreyim nişanım gelmiş akmış yani sonra lavobadan cıkarken pijamam da aşşaya akmış az sıvı akıntı geldi sonra Bi salaklık yaptım bida tuwalete girdim cıktım we pijamayı değiştirdim sonra hala yine azar azar sıvı akmaya başladı sonra eywah dedim saat 1 bucuktan 2 bucuğa kadar ewimde turladım + kalcamdan ağrı durmak bilmiyor bastırıyor sonra sıvının hepsi biter de bebeğimi riske atarım diye eşimi uykudan uyandırdım olayı anlattım eşim kaynanamı aradı sonrada emanet araba buldu saat 3ce 20 dk kala yakın Bi hastaneye gittik acile girdim acılmam 5 cm miş beni direk wakit kaybetmeden sancı odasına aldılar 4 saat icinde sancı cekiyordum sırt ustu sağa yat sola yat ebe ve hemşireler beni bebek gibi cevirdiler sonrasında mide bulantım oldu uskufra yapıyordum son olana cıksın die zorlarken ıkındım o anda suyum bitmiş resmen bebeğimin kafasını hissettim ve umidimin yettiği kadar geliyor diye bağırdım ebe baktı doğum yakın dediğiyle kolumdan tutup doğum odasına goturdu 2-3 ıkınmamla bebeğim dunyaya geldi ebenin dediğine gore 2 dk doğum olmuş ben kendimde değildim konuşurken kekelermiş gibi konuşuyordum bana sakinleştirici iğne vurdular. We en guzel şey bebeğimin dunyaya Gelmesi... 20:04:16 saat; 05:55