arkadaşlar buyuk coğunluğumuz doğumdan sonra kaynanamızla sorunlar yaşamışızdır. burada kimseye anlatamadığımız bu kotu anılarımızı paylaşabiliriz. hemde icimizi dokmuş biraz olsun rahatlamış oluruz.

kaynananamdan secmeler

bebeğim daha 15 gunluktu. emziğe alıştırmaya calışıyorduk fakat istemiyor oğuruyordu. oğlum kaynanamın kucağındaydı ağzının kenarlarında beyaz bişeyler gordum. kustumu diye sorduğumda aldığım cevap beni şok etti emziği sarımsaklı yoğurda batırarak verdim demesin mi

oğlumu aşıya getirdik. iki bacağından bir omzundan 3 tane aşı oldu. dr yan etkilerini soyledi ve ağrı kesici ateş duşurucu şurup verdi birde 3 gun yıkamamızı soyledi. yan etkileri yuzunden 1 gunluk sıkıntı cekebileceğimizi soyledi. kaynanamsa sen doktorun 1 gunluk dediğine bakma en az 3 gun huzursuz olur diyerek beni korkuttu ve şukurler olsunki hic sorun yaşamadık. birde dr 3 dedi ama biz 4 gun sonra yıkayalım garanti olsun diyor ne cok biliyorlar yaa

yavrumun gobeği duştukten sonra biraz dışarı cıkıktı bozuk para koyalım duzelmesi icin dedi ona kaynanası oyle yapmış. koydurmadım ve kendiliğinden duzeldi.

şimdilik aklıma gelenler bunlar eminimki daha paylaşacağım cok şey olur hadi sizin kaynananızın hunerlerini de gorelim