Bebek Beslenmesi bebegim emmeyi reddediyor:( tecrubeli annelerin goruslerine ihtiyacim var :((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi bebegim emmeyi reddediyor:( tecrubeli annelerin goruslerine ihtiyacim var :((
-
17-09-2022, 16:12:27Herkese iyi aksamlar.. benim oglum bugun altinci ayina girdi. 5 ay boyunca sadece anne sutuyle besledim. Fakat 5. Ay boy kilo takibinde sadece 300 gram aldigini soyledi hemsire. Ve ek gidaya gecmem gerektiginisoyledi. Ek gidaya gecince meme 2. Plana dustu malum. Bebegim cok kisa tutmayi basladi memeyi. Daha sonra sadece uykuluyken emmeye basladi ve ben emmesi azalinca regl oldum. Regl olunca hepten birakti mecbur ek gida formul sut ve kendi sutumu sagip devam ettim bugun tekrar asi icin saglik ocagina gittimizde hemsire bebegimin gelisiminin yuzde 50 geriden geldigini soyledi. Ayindaki bebeklerden daha assagida gelisimi. Tekrar emmesi icin cok ugrasiyorum gezerek emzirmeye ugrasiyorum fon makinasi bile actim belki sesinde rahatlar diye ama yok yok yok... cok uzgunum aglamaktan gozlerim sisti artik. Daha sadece 6 aylik en azindan 1 yasina kadar emzirmeyi cok istiyordum bu durumda olup bebegini tekrar memeye dondurebilen varmi gercekten psikolojim bozuldu tecrubeli gorusleri bekliyorum lutfen