Merhaba...
Cok zor gecen doğum hikayemi anlatmak istiyorum size. Ama once hamilelikle başlıyayım. Gunum gecmişti ve test yapmak istemiyordum . Onceki ayda olduğu gibi sevindirik olup hayal kırıklığı olmasın diye. Ama bi taraftan da acaba diyordum. Eşimde bende cok istiyorduk. Ozellikle eşim annesine benzeyen bi kızım olsun Allah ım diye hep dua ediyordu. Neyse iki tane test aldırdım eczaneden. Girdim wc ye eşim kapıda sesleniyo: Aşkım bende geliyimmi

diye. Sacmalama aşkım diyorum. testi yapıyorum ve bekliyorum . Silik iki cizgi Allahım

hemen eşime soyledim inanamıyorduk defalarca baktık evet iki cizgiydi Hamileydim işte. Eşimle sarıldik cok duygulandik. Şukrettik cok cok. sabah diğer testide yaptım ondada iki cizgi biri silik cıktı. sonra hastaneye gittik kan testinde pozitif cıktı. Bir hafta sonra tekrar gittik ilkinde kese gozukmemişti. İkincisinde gozuktu Rabbimin mucizesi icimde oylece duruyordu. Aylık rutin kontroller derken 4 bucuk aylık olduk hala cinsiyetini gostermedi bize

uc farklı doktora gittik aynı gun icinde nihayet kız olduğunu oğrendik . Eşim inanamıyordu kız dimi doktor hanım eminsiniz

doktorda evet kız bebek tebrik ederim dedi. Eşimin dualar kabul olmustu. O zamana kadar calışıyordum. Bir giyim mağazasında satış danışmanıydım. Eve yakın olduğu icin bu işi yapıyordum. Normalinde uzt duzey yonetici asistanıydım. Neyse bir gun bayagi sancılandım işteyken. hemen eşimi aradım hastaneye gittik. doktor calışmıycaksın dedi. plesentası asağı da zamanla cıkar yukarı ama yinede taviye etmem calışmanı dedi . Eşim hemen cık dedi hic birşey bebişten onemli degil dedi . cıktım işten 5 aylık hamileyken. sonra evde bişeyler orerek ve yavrumun odasını eksiklerini duşunerek zaman gecirmeye calıştım. Eşim izinli olduğunda hoop hemen almaya gidiyorduk listedekileri. bol bol yuruyus yaptım . sadece karnım bi futbol topundan biraz daha buyuktu başka hicbir yerinden kilo almamıştım. arkadan hamile olduğum anlaşılmıyormuş bile eşim oyle diordu. Cok heyecanlıydık gunler yavaşta olsa sona gelmiltik artık 36. hafta mızdaydık. doktor catı muaayenemi yaptı aşağı inmiş dedi. bir hafta sonra yine gel dedi. gittik nst ye bağladı sancı cıkmış ama ben hic hşssetmedm. agrı eşiğim yuksekmiş. iştersen eve git cantanı getir sunni sancı veriyim dogurtuyum dedi. ben yok dedim. uc gun sonra sabah erkenden gel suyun azalmış ama tmm dedi. tmm dedik . pazartesi gunu yani uc gun sonra sabah 8 bucukta hastanedeydik. Eşim ben ve valizimiz busetimiz hastane suslerimiz v.s. .
Sancı odasına gectik esyalarımızı bıraktık. sankı adet agrısı gibi agrım var hafif. sonra nst baglandım sancım maximum en son seviye cıktı. doktorum cok sasırdı ebemde

normalde bu kadar sancıya burayı inletmen lazımdı dediler. saat 11 e kadar sancı odasında plates topunda jimlastik feln yaptım yurudum. 11 de suyumu patlattı doktor ve sunni sancı taktılar. suyuma baktılar temizdi kaka yapmamış bebişim cok şukur. artık cok canım yanıyordu ve bağırmaktan sesim değisti. acılmam devam edyordu . 9 cm olduğunda saat 3 olmuştu . Artık inleme bağırma yalvarma hepsi vardı. hep o sancı suresince yunus peygamberin duasını okudum. eşiim hep yanımdaydı sancılarım bounca hep destek oldu. saat 3 de artık doğum haneye gidiyoruz dediler . eşimle vedalaştım. o istemesede... Aşkım banabişey olursa kızımıza iyi bak dedim ağladık o an ikimizde... eliyle ağzımı kapattı suss ltfen aşkımm ben sensiz ne yaparım deme oyle dedi.
Ve doğumhanedeydim eşim kapıdaydı ve hep duymuş cığlıklarımı ve hep ağlamış... rahimim gevşesin diye iğne yaptılar artık oyle cok sancı cektimki artık bitsin diye yalvarıyorum doktora ebelere. doktorum ıkınma hissin gelnce ıkın dediler o amana kadar ıkındırtmadılar bana. ve uc kere 4 kere ıkınmadan sonra yavrum doğdu ama doğarken doğum haneyı inlettm o ses benimmiydi ben bile korktum sesimden. cıkmıycak sandım doğramıycam o masada oylece kalıcam sandım ama hayırlısıyla yavrum doğdu. sesini duydum Allah ım ne guzel birsesti o. doğum fotoğrafcımız resimler cekiyordu. hemen silip getirdiler yanağıma koydular cok guzel bu benimmi simdi dedim goz yaşları icinde. Ama ters giden bizeyler vardi bende doktorum habire su ilacıda verin damardan bunuda verin diye bağırıyordu. 8 10 ceşit ilac verdiler damardan ama kanamam durmuyordu. doktor elinden gelenin fazlasını yapıyordu ama nafile kanama durmuyordu . en son elini soktu iceriye ama ben bir bağırmşım oldum dedim. doktor bir saat uğrasları sonucu durdurdu kanamayı. kanama esnasında sağ cıkamıycam sandım işte o zaman hayatım film seridi gibi gecti gozlerimin onunden. ya olursem eşim yıkılır diiye duşundum cok uzuldum. bir saat daha doğum hanede tuttular beni kanama tekrarlarsa ameliyata alıcaklardı. eşimede olum riski var demişler bilgin olsun. ben icerde o dısarda mahvolduk uzuntuden. ama sukur kanama tekrarlamadı. bir saat gectı ve odama gittim odam suslenmişti bile. bebişimi getirdiler. sımsıkı sarıldım yavruma optum ve emzirdim. cok tatlıydı masallah. eşim bak askım sana benziyor. o benim duam diyor ağlayarak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. dunyadaki hic bir seye değişilmez.
işte benim hikayemde boyle. kızım suan 5 bucuk aylık oldu bile. 3 ağustos doğumlu. doğumumu esenler medipol hastanesinde yaptım.