Evi tekettim
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
17-09-2022, 15:54:24Arkadaşlar bir akıl verin Allah aşkına.6 yıllık evliyim,3 yasında bir oğlum var.Eşimle deli gibi severek evlendik ama babası en baştan beri bizi ayırmaya calıstı.Nedeni ailemle arasındaki sorun.Duğunumuzde buyuk bir kavga cıktı ve ilk gunden beri babası yuzunden eşimle kavga ediyoruz.Babası benimle goruşmek istemedi,evinden kovdu beni,cocuğum oldu aramadı gelmedi biz ayağına goturduk cocugumu.Daha neler neler hangi birini anlatayım.Bunlara ragmen esimin hatrına onunla goruşuyorum.Bu sefer torun sahibi oldu adam hergun bizde emir kipleriyle konusmalar sormadan gelmeleri yatak odama kadar girmeler cocuguma yaptığım her şeye karışmalar eşime hoşlanmadığımı bu kadar sık goruşmek istemediğimi anlattım ama yok adamın o kadar yaptıgı ragmen benim yaptıgım iyi tavırların hic onemi yok mecburmuşum gibi.En son gecen Persembe bize yemege geleceklerdi gunduz aradı oglanı hazırla dışarı cıkarıcam dıye oglum grip oluyordu evde oynayın dedim sonra o zaman arabayla avm ye goturiym dedi ben de oto koltuğu olmdan oturamaz tek basına dedim eşim akşam gelince bir suru hakaret ustume yurudu bana mı soracakmış babası cocugu nereye gotureceginİ ben de dayanamadım aldım oglumu annemlere geldim.Daha ne aradı ne sordu cocugunu bile aramadı babasuyla mac izleyip yemeklere gitmiş face ye koymuş resmini babası oglumla iftar keyfi diye eşim de begenmiş benim gidişini kutluyor adam sanki.Eşim de fırsat veriyor.Ben şimdi ne yapayım?Kalbim kırık dokuk yorgun.Evi terkettim icin ben suclu oldum o yuzden aramıyor eşim.Kendimin gitmesini bekliyor ama bu sefer kendimi ezdirmiycem.Yorumlarının bekliyorum kızlar.