Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Disimiz cikmissss yasasinnn
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Disimiz cikmissss yasasinnn
-
17-09-2022, 15:54:08dert degil bu sadece mutluluk cok sukur9da yatrdim kizimi uykusu iyidir sabaha kadar uyanmaz ama gece 1 gibi emzigi atip elinu ağzına goturmeye basladi ki bunu hep yapar bende emzigi agzinda tutarim kisa sure geri dalar uykuya...bugun oyle olmadi ama..uyumadi bi turlu. Biraktim yatakta aglamadi da elleri agzindaydi surekli ama acikcasi herzaman yaptigi icin yadirgamadim..oyalanmak icin yapiyo diye duşundum. Aldm yanima cizgi film actim gozler faltasi gibi uyucak goz yokkk.tani bende uyumadim ates yok baktim.mama verdim belki uyur diye mamadan sonra huysuzlanmaya basladi emzigi atip 3parmagini agzina sokuyo ama nasil agliyo ki kolay kolay oyle aglamaz icli icli..icim gitti napcami sasirdim.isigi actim agri kesici ve ates dusurucu bitkisel kucucuk toplarimiz var almanyadan annem getirdi onlari agzina aticaktim ki alt tarafta minicik bi beyazlik gordum elimi surdum Allahımmmmm kuzum diş cikariyomusss istem disi aglamaya basladim konustum onunla artik sende bizim gibi yiyebilceksin bak Allah sana da diş verdi vs...ilac etki edene kadar konustum kucagmda salladm smdide uyudu sukur...mutlulugumu paylasmak istedim okuyanlara teşekkur ediyorum heyecanimi paylasmak istedim