Arkadaşlar 1 yaşında oğlum var, 2-3 aylıktan beri kabız. Sadece anne sutu aldı 6 aya kadar ama neden boyle bilmiyorum. Farklı doktorlara goturdum, araştırılacak birşey yok, olabilir, yapısı boyle demek ki diyorlar.
Ama cocuk dayanamıyor artık, ben bile ağlıyorum o haline. Poposundan kan geliyor zorlayıp yaparken. Ağlamaktan catlayacak hale geliyor. Ve kakası kupkuru taş gibi.
Denemediğim şey kalmadı. Ilac olarak duphalac kullanıyoruz, onun dışında takviye olarak laxafiber diye birşey aldım, bitkisel lif desteği... Şurup şeklinde incir ekstresi diye bişey aldım. Kuru kayısı, kuru incir pure yapıp verdim. Harnup pekmezi verdim. Armut, kefir verdim. Zeytinyağı birkac kez icirdik, pek istemiyor onu.
Bazen lavman dahi etki etmiyordu, doktor daha etkili bir lavman verdi. Ama cocukta artık fitil ve lavmandan travma oluştu. Bacaklarını acmıyor altını actığında, poposunu sildirmiyor bile...
Kabızlıktan dolayı mı bilmiyorum ama uykusu da cok duzensiz, yarım saatte bir uyanıyor gece.
Başına gelip de bir cozum bulan var mı ya da tavsiye edebileceğiniz bir doktor? Dunyanın bir ucunda da olsa gidip bulacağım bir caresi varsa
Cocuk Hastalıkları Bebeğim cok kabız:-(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Bebeğim cok kabız:-(