Tuvalet Eğitimi 22 aylık oğlum icin tuvalet eğitimi erken mi?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi 22 aylık oğlum icin tuvalet eğitimi erken mi?
-
17-09-2022, 15:48:53Merhaba, oğlum birkac aydır ciş kaka yaptığının farkında yapınca ciş der bezini tutardi. Kendim wcdeyken o da gelir ciş der. Lazımlik aldık kıyafetli oturttum birkac kere pek hoşlanmamisti. Son gunlerde bezden cok rahatsız bağlamak istemiyor cıkarmaya calışıyor. 1 hafta once actık bezi cisini yaparken gordu cok korktu geri geri kactı yaparken 3 gun once ciş varmi hadi ciş yapalım diye bezi cıkarıp cıkarıp lazımliga tuttum. Zaten kendisi de soyluyordu hafif kacirmis oluyordu hemen bezi acıyordum. Bu sure zarfında bez hep takılıydi emin olamadım cıkarmaya. Nihayetinde tutmayı oğrendi oğlen uykularindan kuru kalktı 2 sabah da kuruydu bezi. Amma soyle bir sorun var lazimliktan hala korkuyor ve tam yapacağı zaman kalkmak istiyor. Dun hic lazimliga gitmedi. Sizce napayim tutmayi ogrenmisken kilot giydireyim belki islakliktan rahatsiz olur lazimliga yapar diyorum.ama korkuyor olmasi beni dusunduruyor erken mi acaba daha hazır değil mi baskı altında hissettiren diyorum. Bir de ters tepmesin. Deneyimli anneler yol gosterin bana lutfen