Merhaba herkeze

Uzun zamandir icimde tasidigim birseyi sizlerle paylasmak istiyorum ve sizden biraz akil istiyorum bu konuda.

rabbime sukurler olsun uc tane oglum var.ikisi pes pese oldu ucuncu supriz oldu evimizin kucuk sehzadesi nesesi. Bir gun olsun kizim yok diye icerlenip dusunmedim saglikli hayirli evlat diledim hamileligimde hep kiz erkek muhim degil.
Amaa esimin ailesi yillardir sakayla karisik hep bana laf atiyorlar.bilakiz babasi yani kayinpederim. Ilk baslarda saka yapiyorlar deyip gecistiriyordum ama ucuncu oglum 1,5 yasinda ondan beri daha da bi taktilar insan icinde bile " bi kiz beceremediler" gibi "bi kiz olmadi" "mirasimi kiz yapana birakicam ". gibi sozler! yok ben hamileyken inanmadilar oglan oldugma dogumda bebegimle ben olumden donduk ikimizde, ben yogun bakimdayken onlar bebegin pipisinin resmini istemisler inanmak icin.bebekle benim
Nasil oldugum yani onemsiz!

Esimin bir erkek kardesi var tek oda evlendi sukurler olsun eltimde bebek bekliyor 15.haftada cok mutluyuz!
Ama ilk gunden beri onada diyorlar kiz olucak bunlar beceremedi sizinki prenses olcak felan , eltiminde gozunu korkuttular.

Asik sorun onun hamile oldugnu ogrendiklerinden beri igneyici sozler her firsatra artzi, insan ici demiyorlar surekli konu bizim kizimizin olmadigi. Neler his ettigimi dusunebiliyormusunuz????

Dun eltime bebegin kiza benzedigni soyledi doktor, yani bundan sonra vay halimize. Biz cok sevincliyiz bebek gelicek diye ama buyukler isin civigini cikardi ve ben artik daha tahamul edemiyorum. Surekli aglayip icime atiyorum zoruma gidiyor. Ben bi gun bile kizim yok demedim elalemi aldi derdi hep buyukler saygili olalim diye susuyorum ama artik dayanamiyorum..... Ben napmaliyim bilmiyorum artik aile ortamina girmekten korkuyorun beni hep rezil ediyor

Siz olsaniz nasil davranirdiniz????