Kızlar selam,
Cok kararsız kaldım gercekten, fikirlere ihtiyacım var. İlk cocuğum olacak bir terslik cıkmazsa. Odasını hazırlıyorum ama bir turlu kendi yatağımın yanına cocuk icin ne alsam karar veremiyorum.
Beşikler cok pahalı geliyor, zaten yatağına guzel paralar verdim, bir de sadece 4-5 ay kullanmak icin anne yanı beşikler cok da mantıklı gelmiyor. Ama cocuğun omurgasıydı bilmem ne icin diğerleri sağlıksız diyorsanız beşik de alırım.
Ana kucaklarından tiny love 3 in 1 i beğendim ama gece uykusu icin uygun olur mu cok emin değilim. Kullanan varsa yorum yaparsa cok sevinirim. En cok sevdiğim kısmı kucuk olması, bir yere tatile gitsem yanımda goturebilirim.
Park yatakları da kullanan cok var anladığım. Ama Emin olamıyorum Kocaman şey, cocuk emeklemeye başladığında sonucta cevreyi tanımak isteyecek, icinde durmayacak gibime geliyor ve bir turlu karar veremiyorum.
Uzun oldu cok biliyorum ama sizce hangisini almalıyım? Lutfen yardım edin şimdiden cok teşekkurler
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sizce Hangisini Almalıyım ; Sepet Beşik mi? Park Yatak mı? Ana Kucağı mı?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sizce Hangisini Almalıyım ; Sepet Beşik mi? Park Yatak mı? Ana Kucağı mı?