Merhaba arkadaşlar 7,5 aylık kızım var.55 gunlukken kardiyoloji muayenesinde kalbinde 7 mm capında delik olduğunu,akciğerden temiz kanın geldiği damar yolunun geniş olduğunu oğrendik.6 ay sonraya kontrol verdi bu surede buyuk ihtimalle kapanabileceğini soyledi dr. Bu ayın 10 unda tekrar gittik kontrole kapanmıştır umidi ile ama dr.kapanmadığını deliğin 9 mm capında olduğunu ve kalpteki basıncın arttığını soyledi ve tekrar 6 ay sonraya kontrol verdi bu surede iyleşmez ise mudahale edeceklerini soyledi oyle kotu oldumki . Bizde tek doktora bağlı kalmak istemedik Ankara'da başka bir doktora daha muayene ettirmek istiyoruz ama Ankara'da bildiğimiz bir doktor yok araştırma şansımda yok netten araştırabiliyorum anca. Bu konuda bana yardımcı olabiliecek arkadaşlara ihtiyacım var bildiğiniz cok iyi bir cocuk kardiyoloğu diyebileceğiniz dr varmı Ankara'da yardımcı olursanız cok sevinirim. Ayrıca benimle aynı şikayeti olan bebeklerin annelerinde fikir almak istiyorum . Şimdiden cok teşekkurler... (
Allahım butun bebekleri ve cocukları korusun .
Cocuk Hastalıkları bebeğimin kalbinde delik var ve buyuyor :(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları bebeğimin kalbinde delik var ve buyuyor :(