Merhabalar,
27 Aralikda 1 yasina girecek bir kizim var, 6 aylikken Hatay'dan Ankara'ya tasindik, kendi evimize yerlestik derken esimin isi dolayisiyla onun sehir disina cikmasi gerekti bende calistigim icin annemlerde kalmaya basladim. Su anda da sorunlarimizi cozemedigimiz icin bosanma asamasina geldik ve ailemle benim evime yeniden tasindik. bu surecte kizima yansitmamaya calissam da sanirim bazi seyleri sezmeye basladi gerci bu kadar ufakken anlayabilir mi bilmiyorum ama. son zamanlarda acaip huysuzlanmaya basladi. durduk yere bagirmalar ciglik atmalar, istedigi birsey yapilmadiginda ciglik cigliga aglamalar, disari cikarinca 10 dakika iyi sonra sanki cani acimiscasina bagirip ciglik atmalar. uykulari zaten hep duzensizdi. halen daha geceleri cok uyaniyor. yataginda yatmaya alisikti ama birazcikda benim kendi durumumdan dolayi bazen yanima alip yatiyoruz. ama yine de uykusu cok duzensiz. 6 kere kalkiyorsa sadece 1 tanesinde sut iciyor digerleri nedensiz uyanmalar sanki. artik dayanilmaz hale gelmeye basladi durum ve korkmaya basladim acaba bir sorun mu var diye. diger saglik durumlari acisindan bir problemi yok ama artik psikolojik bir durum mu var diye dusunmeye basladim.
Davranış Bozuklukları kizimda bir problem mi var?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları kizimda bir problem mi var?