Selam arkadaşlar,
32. haftamızda bobrekte genişlemeden dolayı erken doğum yapmak zorunda kaldım. Doğumdan sonra bobrekteki genişleme azalmaya başlamıştı ama son kontrolde tekrar yukselmeye başladı.
Bebeğimiz şu anda 2 aylık bobrek haricinde maşallahı var, bebeği İstanbul Marmara Universitesi hastanesinde bir cocuk nefroloğuna goturduk, iki ihtimal uzerinde durdu reflu (yukarı kacış) veya UPJ darlık. Darlık daha buyuk ihtimalmiş.
Refluyu elemek icin voiding testi yaptırmamız gerektiğini soyledi, internetten araştırdığım kadarı ile bu test biraz korkutucu bir test, radyasyonlu sıvı, acıtma veya iltihap tehlikesi... Bu testten sonra başka bir test daha varmış
Benim sıkıntım acaba bu .hastanenin imkanları bu testi yaptırmak icin uygun mudur, bu testten aynı hastanede yakın zamanda yaptıran var mı?
Devlet hastaneleri malum... Bu hastanede bir idrar testi yaptıralım dedik tam bir fiyasko idi...
Ya da başka bir yeri mi tercih etmeliyim, ozel goruntuleme merkezleri de yuksek fiyat soyluyor.
Marmara Universitesi Hastanesine de bir universite hastanesi olarak guvenmek istiyorum, bir kişi bile iyi birşey soylese icim rahat edecek, lutfen yorumlarınızı bildirebilir misiniz, bir turlu karar veremiyorum
Teşekkurler
Cocuk Hastalıkları Cok acil bobrek voiding yardım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Cok acil bobrek voiding yardım