3.5 yaşına girecek kızım var. Aşırı inatcı bazen de hırcın.
Hic bi cocuğa vurmaz ama bu ara benim dışımda ki buyuklere vurmaya başladı (kreşe başlayınca başladı buda)
Sokakta inadı yoktur illa sunu al diye tutturmaz,sokakta ıvır zıvır yenmeyecek kuralımız var kesinlikle bozmaz avm de balon alınmayacak derim alınmaz. Ama mesela ayakkabımı annem giydirsin dedi mi başlıyor kavga kıyamet. Yada tuvalete x Kişisi goturecek dediğinde
Zaten aşırı hareketli durduğunu gormek mumkun değil ve aşırı konuşur. Uykusunda bile şarkı soyler. Gece yatınca kafamın ne kadar dolduğunu farkediyorum.
Son zamanlarda yapma kızım dediğim ne varsa yapıyor yap dediğimi de yapmıyor.
Misal sabah okula arkadaşlarına kek goturecekti kabı koymak icin poşet alacaktım. Kızım ben poşet alırken hadi sende tuvalete otur bitirince cağır dedim. Poşeti aldım koydum gittim ki odasında boş boş oturuyor sırf dediğimi yapmış olmamak icin.
Başka bi ornek ev dubleks yukarı kattan aşağı lata inerken eline şişe almış Demir'e vuruyor. Dedim ki kızım komşulara ayıp olur eline vur sadece Demir'e vurma. Hala devam ediyor. Vurma Demir'e diyorum gozume baka bak vuruyor ne zaman bağırarak vurulmayacak Demir'e diyorum o zaman bırakıyor.
Bu ara pedagoga goturmeye niyetlendim ama merak ettiğim şey su pedagog neler yapıyor seanslar nasıl geciyor
pedagog tecrubesi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- pedagog tecrubesi