Arkadaşlar herkese merhaba,
Benim bebeğimde şu an 3 aylık ve 3. haftadan itibaren inanılmaz bir huysuzluk gaz sorunu ve ağlama krizleri yaşadık.
Gazından dolayı meme bile emmek istemiyordu. Saatlerce hic durmadan ağlıyordu bu bazen 3 4 saat bazen 5 saate kadar cıkıyordu. Artık ne yapacağımı şaşırdım Ben, Annem, Kız kardeşim 3 umuzunde bakmasına rağmen sektirmekten, ortunun arasında sallamaktan kollarımız kopuyordu resmen.
Nefessiz kalana kadar ağlıyor beni cok uzuyordu.
En nihayetinde şu an rahatladık, gazlı bebeğin ne kadar zor bir şey olduğunu yaşayanlar bilir. BEN SİZLERE BU SORUNU NASIL AŞTIĞIMIZI ANLATICAM.
Ooncelikle bebeğinizin karnının doyduğundan emin olmalısınız.
Her emzirmeden sonra mutlaka gazını cıkarın ve bağırsaklarının hareket yonune doğru masaj yapın.
Bacaklarını itip cekme hareketleri ve bisiklet surme hareketi yaptırtın bol bol.
Ben bu yukardakileri uygulamama rağmen kızımda hic bir değişme olmadı o da ayrı mevzu.
Ben careyi once NURSE HARVEY'S te aradım ama hic etki etmedi.
REZENE icirdim gaz sorunu icin bir nebze iyi gelsede ondanda beklediğim sonucu alamadım.
Ve en son doktorumuzunda onerisiyle BİO GAİA damlayı kullanmaya başladım her gun akşam saat 7 de 5 damla veriyordum cunku kızımın o saatlerde krizleri başlıyordu. Vee bebeğim rahatladı ağlama krizleri duzeldi derken birinci şişenin sonuna doğru tekrar başladı ve tekrar doktora gittik bu sefer 10 damlaya cıkar dedi ve 10 damlaya cıkardık. Şu an gayet mutlu guzel uykusunu uyuyan bir bebeğim var uyurken bile kendi kendine gazını cıkarıyor. Bu damla bana resmen deva oldu paylaşayım dedim cunku ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah herkesin yardımcı olsun bebek buyutmek kolay değil.
Surekli ağlayan kolik bebekler icin ben bu videoyu izledim ve bu da gercekten bebeği sakinleştiriyor ve gazını cıkarıyor.

UMARIM İŞİNİZE YARAR.
.uyduğuma gore bio gaia ilerde kolon kanserine karşıda koruyormuş.