herkese selamlar!4 aylık bi kızım var.rutinimiz tam oturmadı ama kabaca yazmak istiyorum.kızımın rutini normal mi az mı cok mu uyuyor merak ediyorum.deneyimlerinizi yazarsanız cok memnun olurum.cunku kitaplarda yazdığı gibi olmuyo gercek hayat malesef...
07-08.00 gibi ıkınmayla kalkıyor.biraz karın masajı sonrası kaka yapıyo ve uyumak istiyor.ben de diretmiyorum uyutuyorum.(1 sa suruyo bu surec)
09-11.30 uyku (burda hep meme emmek istiyo uyurken emzik kabul etmiyo)
11.30 da uyanınca oyun vs 13.00 gibi uykusu gelio ve akşam 6 ya kadar kadar bi kac defa yarım saatlik şekerleme yapıyor.1 sa adamakıllı uyudugunu gormedim.şoyle de bir şey var emerek uyudugundan 30 dk sonra sancı ve kaka yapma isteğiyle uyanıyo fark ediyorum ama başka turlu de uyumayı reddediyor.ne yapacağımı kestiremiyorum.
18-19.00 uykusu geliyor uyutuyorum 1 sa sonra ağlayarak uyanıyor.butun gece onu uyuttuğum odada duramıyorum bazen ben sıkılıyorum bazen kızım bi deişler oluyor evde.alıp salona geciyorum 23.00 e kadar ben yatırmasam yatmıyor.ben zorluyorum artık icime sinmiyor bebegin o saatte ayakta olması.
23-08.00 gece 2-3 defa uyanıp emerek uyuyor.
bazılarınız belki benden az uyuyodur bebekleri daha huysuz olabilir.allah sabırlar versin diyorum. gunduzleri neyse aksam vakitleri o uyusa hem onun icin hem benim icin cok iyi olacak.acaba erken mi bu beklentim icin???nerden başlasam bilemiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.