Cizgi Filmler ve Subnimal Mesajlar Hakkında
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cizgi Filmler ve Subnimal Mesajlar Hakkında
-
17-09-2022, 12:42:25Merhaba kızlar,kızım daha 6. ayına yeni girdi. Ozellikle trt cocuğu acıyorum bunlar yoktur diye lakin bu akşam birşey farkettim. Kızım keloğlan ı izlerken guluyordu birşeyler mırıldanıyor adeta televizyon ile ic ice oluyordu.Kafama takıldı araştırdım bir de ne goreyim haberler de şamanizm inancına dayalı bir mesajlar soz konusu imiş ama kare diye adlandırdıkları şeyde fotoğraf var mı bilmiyorum.Kızım ne gordu ne goruyor ya da ne duyuyor onu da bilmiyorum.Gece gece icime kurt duştu. Hangi birine guveneceğiz biz de cizgi diziler ile buyuduk neler goruyorduk acaba ? Neler yapmalıyız diye endişeleneyim. Acaba yeni yetişen nesilin bu kadar isyankar bu kadar tembel olma durumu bunlardan mı kaynaklanıyor.Yoksa eğlenceli bir nesilken 90 nesli de dahil , bu tur haberler ile bencil icine kapanık bir nesil mi yetişiyor?(Kişilerin tum algısını kapatıp sadece kendi kendini dinlemesi) Ayrıca sadece cizgi diziler ya da filmler de de değil tum sesli ortam muzikler de bile bu durum soz konusu imiş. Dunya da guveneceğimiz cocuklarımızı rahatca buyutebileceğimiz bir alan kalmadı desem yeridir sanırım. bu konu da bilgisi olanlarında yorumlarını bekliyorum.