Bebek Beslenmesi Bebeklerde pişik....
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bebeklerde pişik....
-
17-09-2022, 11:18:43Arkadaşlar burada mutlaka paylaşma ihtiyacı duydum.Ben kızımda pişikten cektiğimi hicbir şeyden cekmedim. pişik pişik olmaktan cıkıp koca koca bul bul yaralara donerdi, her altına yaptığında banyoda yıkardım. ıslak mendili bile bi kenara attım. Gezmediğim dr, hastane, kullanmadığım ilac (kortizon dahil) kalmadı, en son artık cok buyuk ozel bir hastaneye gittim, dr a anlatınca yapılacak herşeyi yapmışsınız kullanılacak herşeyi kullanmışsınız bazı cocukların cildi hassas olur...vs.. orada kopmuşum, yani tıp herşeye care buldu bir pişiğe care bulamadı diye bağırarak cıktığımı hatırlıyorum. eve donuyoruz ama ben o caresizlikle 2 gozum 2 ceşme... sonra internette yaptığım uzun aramalar sonrası tıbbın bulamadığı (bu arada bende sağlıkcıyım) devayı buldum. basit cok basit..VAZELİN!!!!!!!!!bildiğiniz vazelin..dertlerime derman 3 kuruşluk vazelin oldu...vucuttaki tum pişiklere sadece popo değil mucize gibi..şimdi yeni doğum yapacak arkadaşlarıma hemen amman o pişik kremi bu pişik kremi bırakın vazelin diyorum..cok arkadaşıma cozum oldu...umuyorum ki aynı şeyden sıkıntısı olan herkese faydası olur.