Bebek Beslenmesi Bebek reflusu ve uyumasi icin paranox fitil
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bebek reflusu ve uyumasi icin paranox fitil
-
17-09-2022, 11:12:38Iyi gunler 70 gunluk bir bebegim var dogdugundan beri kusuyor.35 gunlukken gaviscon infant kullanmaya basladik fayda gormeyince zantac suruba gectik.suan onu kullaniyoruz ayrica sutume ve mamaya bebelac thickener katiyoruz gunde 2 kere.ayrica kolik bir bebek metsilden biraz fayda gorduk.kustukca emmek istiyor sutum yetmediginde milupa veriyordum acaba ar mamalara mi gecsem ya da bebelac nutrikonfor mu alsam bi de son olarak kizim mideden hep huzursuz oldugu icin uyku sorunumuz var bir turlu uyumuyor saatlerce uğraşıyorum uyudu diyorum mide bulaniuor uyudu diuorum gaz geliyor uyaniyor.yiprandim yoruldum artik.bir hafta onca paranox fitil aldim 3gun kullandim bir gun durdum 3 gun yine kullandim ama ara verdigim gun sabahliuoruz uykuya dalmasi mumkun olmuyor.sorum su ki acaba surekli kullaninca ne olur bagimlilik yapmasi icin araliksiz ne kadar kullaninca olur.bebegim uykusuzluktan gozleri kipkirmizi oluyor.tek careyi fitilde buldm.ama korkuyorum aksamlari yarim fitil.bu konuda bana yol gosterin lutfen.