Merhabalar guzel anneler umarım tecrubeli olan birileri yardımcı olur işin icinden cıkamıyorum..
23 martta kızımı sezeryanla kucağıma aldım şukurler olsun. 14 gunluğuz şuan. 3815 gram doğdu. İlk gun ağız sutu geldi ilk biraz emdi biraz inatlaşarak. O gece surekli emzirmeye calıştım yarım saatte bir o gece de şekeri olculdu normal cıkmış sutun yetmiş doymuş dediler. Ama yetmemiş tabikide. Hastanede ikinci gun memeyi emmemekte diretti sinirlerm cok bozuldu eve gelene kadar ağladım. Gelince de diretti iki uc gece bi emdi bi ağladı bi emdi bi ağladı. Sarılık olmasın diye hem su hemde şekerli su verdim. Ama yok evladım 8 gunlukken sarılığı 16yla hastaneye yattık. Şekeri 50 ye duşmuş aclıktan. Kilomuz 3400 e duşmuş. İki gece bir gun yoğumbakımda yattı. O kadar kotu oldum ki kendimi cok sucladım keşke mama verseydim neden direttim diye. Doktorum da vermedi cok uzuldum cok sucladım kendimi. Sutumu sağdım goturdum hep ama yetmemiş orda bile hem 50 cc sutumu verip hem ustune mama vermişler anca doymuş evladım. Pazar gunu cıktık hemen gidip mama aldık eve gelince emzirdim itmedi cok şukur yarım saat emdi, uyumadı memede ağzından da cıkartmadı ve aranmaya devam etti iki mememide emzirdim yine aranmaya devam etti gidip mama yaptım 30 cc ustune onu yedi, ondan sonra tekrar emdi anca uyudu. Anladım ki evladımı ac bırakmışım. Şimdi hem emiyor hem mama yiyor ama bazen cc 80 oluyor bazen 60 bazen 40 aşağısı kesmiyor. Ve 1,5 2 saatte bir uyanıp ilk emiyor, ustune mama yiyor oyle uyuyor. Ama 2 saatte bir mama yemezse kesinlikle doymuyor ben hissediyorum. Bazen sadece memede uyuyor ama 1 saat bile gecmeden acıkıp tekrar uyanıyor. Dun gece yarım 1 saat emdi ve ustune 60 cc mama yedi oyle uyudu. Bugunde memeyi reddetti. Aranıyor meme ağzına deyince ağlıyor bağırıyor. İttiriyor zorla yakalıyor iki uc kere cekiyor emiyor sonra kendini itip ağlıyor bunu neden yapıyor nolur bana biri desin acayip geriliyorm cok uzuluyorum memeyi bırakacak diye. İnatla zorla emziriyorm. Yarın tekrar kontrole gideceğim doktorum vermeden mama kullandım ama bırakacağımızıda zannetmiyorum cunku kesinlikle doymuyor. Eve geldiğinden beri tuvaletide duzeldi gunde 4-5 kereden fazla yapıyor resmen. Varmı bizim gibi olan ne yapıcam ben ne yapmam lazım ilk cocuğum.. 
Bebek Beslenmesi Meme reddi ve mama takviyesi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Meme reddi ve mama takviyesi