Merhaba Doğum yaptım şukur bebeğimde bende gayet iyiyiz...

Fakat surekli ağlıyorum surekli vicdan muhasebesi yaşıyorum..

Bebeğim surekli memede durmak istiyor burada uyumak istiyor.. tokken bile emmek istiyor.. biri annesi seni istiyor acıktı dediğinde sinilerim bozuluyor istemeye istemeye emziriyorum saatlerce yerımden kalkamıyorum baskası kucağına aldığında kıyamet koparıyor.. cok yıprandım belkide sutum yetmıyordur ac kalıyordur bilmiyorum.. eşim halime cok uzuldu gunde 2 kez mama ver sersemleşsin sende dusunu al oık yuruyuş yap falan dedi ilk başta kabul etmedim ama artık dayamadım ve verdım gercekten 5 saat aralıksız uyudu... bendr kendime geldim biraz.. sutum deli gibi akıyor cok var bence ama demek ki yetmıyor diye duşundum o kadar uyuyunca..

Eşim coj sabırlı işten gelip gece 1 e kadar hic şikayet etmeden ilgileniyor herşeyini yapıyor benim tahammulim yok ama gece olsun istemıyorum uyancak gerı nasıl uyutcam diyorum korkuyorum meme istediğinde canım yanıyor yaralarım gecti ama yinede tutarken cok canım yanıyor sagıp biberon ile vermeyi duşunuyorum ama gelen giden herkes ooo ne guzel emiyor sakın bırakma kıymetini bil falan diyor kimse ne yaşadıgımı bilmiyor..
Memeyi hic bi şekilde bırAkmıyor gecen gun resmen altıma işedım yemek yiyemez hale geldim.,

Evet cok guzel bi duygu tuttuktan ve acısız emdikten sonra ama bu dediğim bana acı verıyor ne yapacagımı bilmiyorum nasıl duzelecek bu durun kendimi boyle hissettiğim icinde cok kotu hissediyorum ne bicim annesin onun sana ihtiyacı var deyip bakıp bakıp ağlıyorum bebeğime.. tecrubeli anneler fikir istiyorum...

Birde doğumda giden 6 kilo dısında 15 kilo fazlam var nasıl eski halime donceo bilmiyorum aynay bAkmak istemiyorum artık.. nolur yardımcı olun.