Merhaba hanımlar, malesef sağlık problemiyle ilgili konu acmak zorunda kaldım..6 yaşını doldurmak uzere olan oğlumun cok uzun zamandır surekli ağrıyan arka dişi sebebiyle 2 ayrı diş doktoruna goturdum ve 2 side ağzında başka curuk dişleri de olduğunu (4 kanal tedavisi + 3 doldu + 1 şuan ağrıyan cekilecek kurtarılamayan ) bu dişlerin hepsini bir kerede sedasyon işlemi ile cocuğa tedavi uygulayacaklarını belirtti. Sedasyon da yarı aneztezi şekliymiş ve toplam 40-45 dk surecekmiş bu sayede ağızda curumeye başlayan diğer dişler de kurtarılabilirmiş...
Ben de doktora bunun maliyetli olduğunu, şuanda ağrıyan dişi uyuşturarak cekip cekemeyecegini sordum, doktor uğraştı ancak cocuğa boyle bir şok yaşatmaaya hic gerek yok imkanınızı zorlayın bir kerede cocuğu kurtaralım dediler...Bende maddi olarak tum imkanlarımı zorladım..sonucta evlat bu mesele maddiyat da değill ama sizlerden ricam bu işlemi yaptırmalı mıyım ? Napıcağımı bilemedim acıkcası , cevremdekiler diş icin cocuk sedasyon (yarı anteztezi ) alır mı? gibi tepkiler verdi ben de 2 gun icerisinde karar vermek durumundayım ..Yardımlarınızı rica ediyorum
Cocuk Hastalıkları Oğlumun curuk diş problemi hakkında acil yardımınıza ihtiyacım var :( :(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Oğlumun curuk diş problemi hakkında acil yardımınıza ihtiyacım var :( :(