Arkadaşlar 1 hafta sonra bebeğim tam 9 aylık olacak. Hergun kahvaltı, meyve puresi, sebze corbası, yoğurt yediriyorum. Akşamları yatmadan once de yedirebilirsem tarhana veya yoğurt corbası vs. veriyorum. Tarhanayı da yemez oldu artık ama...

09:00-10:00: Kahvaltı hergun aynı: 2-3 kaşık kahvaltı maması, labne peyniri,yumurta ve pekmez.
12:00-13:00: Meyve puresi
15:00-16:00: Kıymalı veya tavuklu sebze corbası
18:00 civarı 1 cay bardağı yoğurt
19:00-20:00: Tarhana, yoğurt corbası vs. (Pek yemiyor artık ama yedirmeye calışıyorum)

Bizim menumuz aşağı yukarı boyle. Benim sıkıntım hergun aynı şeyleri yediriyor olmak. Ve de akşamları hep araya kaynıyor hic yemek istemiyor yoğun uykusu geldiği icin sanırım.
Sizler neler yediriyorsunuz bebişlerinize? Kendi yediklerinizden yedirmeye başladınız mı? Yani artık buyumeye başladılar bizim yediklerimizden neleri yedirebiliriz?
Bana fikirlerinizi soylerseniz sevinirim. Bazı şeyler icin gec kalmak, sonrasında zorluk cekmek istemiyorum. Bu arada hala şehriye corbası gibi şeyleri yedirmekte sıkıntı cekiyorum.
Bu arada dişlerimizi de yeni cıkarmaya başladık. Puturluleri yemede onun da etkisi varmıdır?
Şimdiden teşekkur ederim arkadaşlar.