Henuz Iki bucuk yaşında bir kızım var son zamanlarda cok değişti nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum en kucukleri sayilir kızım oturduğumuz yerde. Cocuklar bana şikayete geliyor eylul bize vuruyor , toprak atıyor birde maleesef herkesin eşyasına yapışıyor konuşuyorum kızım yapma arkadaş o ozur dile felan ama nafile eşyanın bizim olmadığını anlatmaya calışıyorum yine yok yapışıyor babası aynısından aldı gene gidiyor ne yapacağımı şaştım ..
Ben yanındaysam kesinlikle izin vermiyorum musaade etmiyorum kızıma cocuktur deyip gecemiyorum cunku onlarda cocuk uzulmesini istemem carem cocuğu dışarı cıkarmamak mi evde anne parka gidim mi deyip duruyor . Bu sefer dayanamıyorum azcık cıkıp kavga kıyamet eve geliyoruz
Birde kızım tek ozgur takılmayı sever oturup oyuncakla oynamaz koşar koşar koşar herkesin dilinde hareketliliği
Bu yollardan gecmiş tecrubeli anneler ne yapmalı, ne etmeli cok zorlanıyorum. birde 10 aylık oğlum var onunla pek ilgilenemiyorum kızım kıskanmasın diye ona karşıda şiddete meyilli ağlayınca sus diye vuruyor. emeklerken kafasına vurup yere carpıyor bu surec nasıl anlatılır
Biraz karışık oldu ama oyle zamanlar yaşıyorum ki arada ağlama krizleri geciriyorum cok yıprandım
Kizimm
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme