Ýurume.
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
-
17-09-2022, 10:39:38Bebekleri gec yuruyen anneler Var mı ? Benim kızım 12 ay 2 haftalık yurumuyor ayakta kendi durmuyor tutup kalkmıyor yatarken kalkıp oturmuyor. Koltukta bişey olsa ben onu dik pozisyon bıraksam ayakta dikkatini ceken şeyle oynar koltuğun ustundekiyle hemen duşmez yada beşiğin parmaklıklarına ben tutturunca duruyor ama o kadar yani niye geciktim bu kadar anlamıyorum elinden tutup yurutunce de yuruyor. Bi de emeklemiyor odadan odaya yuvarlanıyor her yere yuvarlanarak gidiyor bu kısmı bana cekmiş bende emeklemeyip yuvarlanmısım ancak 11 aylık yurumuşum 10 aylıkken ćekyatı tutup kalkmışım babası da 12 aylık yurumuş iki tarafta sadece eşimin abisi gec yurumuş oda 1 yaşını gecince yurudu diyor annem 14 aylık falanmış galiba 18 aya kadar normalmiş diye okudum ama cok tedirgin oluyorum ćok heves ediyorum niye yurumuyor heveslendirmek icin ne yapayım bide meraklı bi ćocuk deil hareketli enerjik bi ćocuk hic deil sakin ve oyuncaklarıyla vakit gecirmeyi seven bir ćocuk kişiliğinin de etkisi var mıdır beni bilgilendirin lutfen.