Merhaba kadınlar kulubu guzelleri, şimdiden cok teşekkur ederim hepinize.

Tam 1 yaşında bebeğim var 3350 kg doğdu şuan 9600 kg . Yaşına girdigi zaman doğum kilosunun 3 katı olması gerekiyormuş yani bizim 400-450 gram eksiğimiz var. 4 adet dişi cıktı yurumeye başladı ve hic yerinde durmuyor cok hareketli. Gunde 3litre su icip, duzenli beslenip, duzenli uyuduğum halde stresten dolayı son 2 aydır sutum az eskisi gibi dolup taşmıyor ama cok şukur azda olsa hala var. Cocuğumda cok emiyor bazen sutu bitirdiği halde emmeye devam ettiği icin canım yanıyor. 3 ana oğun , 2 ara oğun ek gıda veriyorum, hepsini kendim evde hazırlıyorum.

Hipp 3 devam sutu aldım emdikten sonra goğsumde sut bitince vermek icin.Emzirmeye devam edeceğim surekli vermeyeceğim. Daha once hic devam sutu icmedi bide 2 paket aldım fakat oğlum tadını beğenmedi icmedi.

1. Sorum : Devam sutunun icine Hipp organik bebe biskuvisi mi karıştırsam yoksa pekmez mi yada icine tadını guzelleştirecek oğlumun severek icebileceği ne karıştırabilirim?

2. Sorum : Suyunu bu vakte kadar hep philips avent natural yenidogan biberonla verdim. Biberonda su dışında başka hic birşey vermedim. Devam sutune Bebe buskuvisi karıştırırsam biberon ucu nasıl olmalı? Yenidogan uc var, yavaş akışlı uc var bir suru ceşidi var hangisini alacağıma karar veremedim. Biberondan sonra memeden soğusun istemiyorum.

Şimdiden cok teşekkur ederim.