Cok sukur iki tane dunya tatlisi evladim var. Kizim uc yasinda oglum 4 aylik oldu. Benim sorunum kizim hala yanimizda yatiyor ve de bebegim dortten sonra cok huysuzlasiyor, kizim da uyaniyor haliyle. Sonrasini tahmin edin ne kadar zor oluyor ikisini de uyutmak.
Oglum dunyaya haya yutmaya gelmis gibi, inanilmaz cok gazi var, sabak saatlerinde sanirim sancilaniyor ve cok huysuzlaniyor. Emziriyorum ama emerken o kadar cok heyecan yapiyor ki cok hava yutuyor.
Cok hareketli ve de hava yutuyor, sakin bir ani yok, ancak uykudayken normal emiyor.
Bunu nasil hallederim =(
Gun icinde ikisine de yetmeye calisiyorum, fakat kendimi hep yetersiz hissediyorum.
kizim bebegin uzerine cok geliyor cogu zaman yuarmak zorunda kaliyorum.
Beni uzen beni duymamazdan gelmesi,uyarilarimi pek duymak istememesi.
normalde cok sakin ve akilli bir cocukken bebegin uzerine cok gidiyor, mesela burnunu sikiyor yapma diyorum bana sesini yukseltiyor.
Bu duruma cok uzuluyorum, kizim icin pedegoga gitmeme gerek var mi bilmiyorum, ama uzuluyorum cok.
Sesimi yuksettigim zamanlar oluyor anlasin yaptigini diye ama beni umursamiyor.
E bebek de kucuk korkuyor goruyorum gozumle, ona da kiyamiyorum.
Iki arada kaldim
dikkatini dagitmaya calisirim genelde kizimin, yani yapmasini istemedigim birsey yaparken baska birseye yonlendiriryorum ama her seferinde basarili olamiyorum.
Benim cok kaygilarim soyle ki cocuklarimla arama kusluk girmesin, burada kizimi kastediyorum. Onu uzmeden kisiligini incitmeden nasil oteritemi koruyabilirim.
Cocukluk yapiyor biliyorum ama uzulmetne kendimi alikoyamiyorum.
su donem cabuk gecse keske de kizima daha cok zaman ayirabilsem.
Uzuluyorum kizlar, cocuklarim arasinda adaletsiz zaman ayrimim olabiliyor bebek yuzunden bazen, bebegim cok gazli ve hareketli bir bebek zaten, emzirincede zaman gidiyor tabi.
Kendimi kotu hissediyorum, tecrubeli anneler yuregime su serpin ne olur =(