Ogluma sutum gelmemiş ben ustumde cok yoruluyor diye mama istiyordum ama ameliyatlı halimle itilip kakilarak emzirmeye zorlandığım 1 cocuktun sen oğlum. Ac kalmış. 1 yudum da olsa anne sutu yeter koca bir yalanmis. 16.49 la hastanede yatıyor şuan. O da benim can havliyle oglumu doktora goturmemle oldu. Yoksa anneme eşime kalsa bugun ki randevuyu bekliyorduk. Neden daha erken davranamadim. Benim teyzem ms ten yatalak oldu geride 4 evlat bırakarak 2 sine cok az 1 ine hic sarilamayarak. Hep onun gibi olmaktan korktum. Dişlerim iyilesmez sandım. Oğluma hasret kalırım sandım. Tipi tuhaf gozu tuhaf diyordum meğer sarılık gozundeymis zaten. Bu konuyu onceki konumda evladın kaybedip ben yanlış anlayıp ah edenler icin acıyorum. Ben yandım. Yureğim yanıyor. Geceden beri kosturuyorum ama hissediyorum boşuna. İyi ki sezeryan olmusum izi kalacak diyorum omur boyu. Birde sezeryan olmayıp oğluma bakabilmek vardı. Ben şuan ne yapayım bilmiyorim suleymaniye ye goturuyorum tahlilleri 1 saate. Allah aşkına bu değerlerde olup cocuğu kurtulan var mı nereye gotureyim verirler mi?