Herkese merhabalar,
Kızım icin kreş araştırmasında olduğum şu aralar birkac okulu gezme fırsatım oldu ve yemek menuleri konusunda biraz rahatsız oldum. Ben şimdiye kadar nadiren kızıma paketli gıda ve şekerli şeyler verdim ama kreşlerin ikindi kahvaltısı adı altında verdikleri şeyler bir felaket. Hemen hepsi de maalesef aynı. Bol bol hamur işi ve paketli meyve suları. Sizler bu konuda ne duşunuyorsunuz merak ediyorum. Ben evde boyle titiz davranmaya calışırken butun gununu orada gecirecek olan kızımın bu tarz gıdalara maruz kalmasını cok da istemiyorum. Ustelik surpriz gunleri adı altında velilerin getirdiği cikolata, jelibon tarzı hediyeleri veriyorlar cocuklara ve artık hepimiz biliyoruz ki bu tarz koruyucu maddesi bol şeyler cocukların sağlığını tehdit ediyor. İşin icinden cıkamıyorum ve başta da dediğim gibi kreşlerin coğunun menusu benzer durumda. Sırf bu sebepten bir kac okulu elemek zorunda kaldım. Fikirleriniz nedir? Sizin cocuklarınız neler yiyor kreşlerde? Paylaşırsanız cok sevinirim. Ayrıca İstanbul bahcelievler / bakırkoy civarında istediğim tarzda bir kreşe gonderen varsa tavsiyelere de hala acığım.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreşlerin yemek menuleri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreşlerin yemek menuleri