Direk konuya girecegim,insallah cozumu burada bulurum.
Dogum yapali pzt gunu tam 5 ay oluyor.Ilk kizimi belki bilincsizlikten, belki onun minicik bedenindeki agir saglik sorunundan dolayi uzuntuden sadece 2 ay emzirebildim yani icimde hep uktedir. Bu seferkinde aklima gelen her careyi denedim,arastirdiklarimi hep uyguladim 5 ay emzirdim ama yeterli olmayacak sanki. Saat 17.00 den sonra ne oluyorsa oluyor sut azaliyor. O saate kadar tek memeyle doyuyor kizim ama aksama dogru cok huzursuz. Asagida yazdiklarimi yapsam mi,bir de nasil arttirabilirim sutu? (Gunde 4lt su,rezene,yogurt,kefir,malt icecegi hergun iciyorum. Cok sukur derdim yok stres yaptigim beni etkileyecek bir durum yok,2 cocukla ne kadar dinlenilebilirse o kadar dinleniyorum.)

* Buzlukta sakladigim sutleri bu kriz saatlerinde icirsem biberona alisip beni reddeder mi?
*Oglen emip uyudugunda diger gogsumu sagsam sut uretimi artar mi? Yoksa 2 saat sonra uyandiginda daha da mi ac kalir
*Gece 6-7 saat uyanmiyor,emmedigi icin sut azaliyor olabilir mi?

Bunlari pzt doktora da soracagim,kilosuna gore yorum yapar sanirim ama sizin tecrubeleriniz de cok onemli. Yorumlarinizi sindire sindire okuyacagim valla